071 - 572 05 20
0 / 0,00

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u betekenen?

Sauna Thermen 5 mei biedt massages aan omdat deze, net als een saunabezoek, bijdragen aan een verbetering van de lichamelijke en mentale gezondheid van onze gasten. We bieden verschillende soorten massages, zoals aroma massage, de Hot Stone massage, klassieke massage en, last but not least, de AromaTouch Techniek.

In dit artikel leggen we graag uit welke bijzonderheden de AromaTouch Techniek heeft en wat AromaTouch voor u kan betekenen.

Wat kan AromaTouch voor u betekenen

AromaTouch Techniek

AromaTouch is ontwikkeld door dr. David Hill en is gebaseerd op het gebruik van doTERRA’s essentiële oliën. De massage kent vier stappen, namelijk: stap 1 voor stress vermindering, stap 2 voor immuun versterking, stap 3 voor vermindering van ontstekingen en stap 4 voor het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (Homeostase). Alle stappen worden bij iedere massage gedurende 45 minuten doorlopen. In iedere stap gebruikt Sauna Thermen 5 mei andere oliën, steeds uit de officiële doTERRA lijn.

Waarop is AromaTouch gebaseerd?

Kiest u voor AromaTouch, dan kiest u voor een hele zachte, ritmische massage. Onze masseuse gaat zéker niet hard kneden. De massage is wel heel effectief juist dankzij het gebruik van de doTERRA’s essentiële oliën en dankzij de methodiek. De methodiek schrijft voor dat er altijd gewerkt wordt van de kruin tot aan het puntje van de tenen en steeds worden de energiebanen (meridiaan) en ook de viscerale contactpunten (de contactpunten op uw huid van uw ingewanden) aangedaan. Het lijkt wel zo dat dr. David Hill bij het ontwikkelen van AromaTouch inspiratie heeft opgedaan in de traditionele, Chinese geneeskunde (die wel 12 meridianen/energiebanen onderkent in het menselijke lichaam) én in de osteopathie (die zich richt op het stimuleren en genezen van organen door de contactpunten op de huid te masseren). De doTERRA’s essentiële oliën zijn van de hoogste kwaliteit en dankzij de juiste massage techniek dringen zij bovendien extra door in het weefsel.

Heerlijke geuren bij de AromaTouch Techniek

DoTERRA betekent letterlijk ‘gift van de aarde’. DoTERRA’s essentiële oliën worden dan ook gemaakt vanuit een basis van kokosolie in combinatie met veel plantmateriaal. DoTERRA gebruikt steeds plantmateriaal uit derdewereldlanden waar zij lokale boeren een eerlijke prijs en inkomen geven. Sauna Thermen 5 mei gebruikt 8 verschillende oliën die ieder een andere, steeds krachtige geur geven. Onze gasten blijken steeds onder de indruk van de heerlijke geuren van Balance, Lavendel, Melaleuca, OnGuard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange en Pepermunt die elkaar steeds afwisselen. De geursensatie alleen al bevordert het humeur en gevoel van welbehagen en welzijn.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u betekenen?

Sauna Thermen 5 mei raadt AromaTouch vooral aan bij pijnklachten, stress, verminderde weerstand, ontstekingen en vermoeidheid. Onze ervaring leert dat veel reuma- en kankerpatiënten baat hebben bij AromaTouch. Immers de oliën zijn speciaal geselecteerd voor hun ontspannende en kalmerende werking. Na de massage is uw spierspanning verlicht (ongeacht of deze nu van stress of van overbelasting bij sporten komt), geïrriteerd weefsel verzacht en uw bloedsomloop verbeterd.

AromaTouch Techniek ervaren in de praktijk

Heeft u vragen over AromaTouch of wilt u deze massage techniek zelf ervaren. Bel dan Sauna Thermen 5 mei via nummer 071 – 572 05 20 of stel uw vraag aan één van onze medewerkers wanneer u de sauna bezoekt.