071 - 572 05 20
0 / 0,00

Beauty

Lichaamsbehandelingen

Gezond en vitaal zijn, is de basis voor een vreugdevol en ontspannen leven. Het principe van ‘wellness’ biedt precies datgene wat u nodig heeft voor dit leven. Na het ondergaan van onze lichaamsbehandelingen zult u zich herboren voelen en er weer met frisse moed tegenaan kunnen.

Een verzorgend kruidenbad werkt ontspannend en heeft verschillende voordelen voor uw huid en lichaam. Bij Sauna Thermen 5 mei heeft u de keuze uit twee verschillende kruidenbaden; een karwendel bad en een algen bad. Het karwendel kruidenbad werkt ontstekingsremmend, ontgiftend, ontslakkend en verbetert uw huid. Het algen kruidenbad werkt sterk ontgiftend en biedt verlichting bij stress, overgewicht, cellulitis en spier- en gewrichtsklachten. Het algen kruidenbad wordt afgeraden als u aan schildklieraandoening heeft of zwanger bent.

Buitenom de kruidenbaden bieden wij ook diverse lichaamspakkingen. Hierbij kunt u kiezen uit een karwendel, algen of chocolade lichaamspakking. De karwendel lichaamspakking werkt ontstekingsremmend, huidverbeterend, ontslakkend en ontgiftend. De algen lichaamspakking werkt sterk ontgiftend en biedt verlichting bij stress, overgewicht, cellulitis en spier- en gewrichtsklachten. De chocolade lichaamspakking werkt verkwikkend en opbeurend, dit is een ideale lichaamspakking om vrolijk van te worden en uw humeur te verbeteren.

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandeling is misschien wel de meest populaire van alle schoonheidsbehandelingen. Vrouwen van alle leeftijden zijn het er vrijwel unaniem over eens dat gezichtsbehandelingen hun huid er jonger en stralender uit laat zien. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de mannen. Het biedt vele voordelen, zoals het verbeteren van de bloedsomloop, het corrigeren van de huid waar nodig, het bieden van totale ontspanning tijdens de behandeling, het aanscherpen van de huid en een heel belangrijk onderdeel van ontspanning; tijd voor jezelf!

Microdermabrasie

Normaal gesproken vernieuwt uw huid zich elke 30 dagen, maar naar mate we ouder worden wordt dit proces vertraagd en zullen er minder nieuwe huidcellen aangemaakt worden door uw huid. Door deze veroudering kunnen er bijvoorbeeld fijne lijntjes of een doffe tint in het gezicht ontstaan. Daarom bieden wij een microdermabrasie behandeling aan bij Sauna Thermen 5 mei. De behandeling zorgt er voor dat de huidstructuur en huidconditie verbeterd wordt. De afvoer van dode huidcellen wordt versneld en de aanmaak van nieuwe huidcellen in het gezicht worden gestimuleerd om er voor te zorgen dat u er weer stralend uitziet.

Tijdens deze behandeling wordt uw huid door middel van, niet chemische, 100% zuivere microkristallen afgeschaafd. Deze microkristallen worden met een bepaalde kracht op de huid geblazen en er vervolgens direct weer afgezogen. Hierdoor wordt uw huid gladder, ontstaan er minder verstoppingen, raakt uw huid beter doorbloed en kan de huid in beperkte mate collageen aanmaken.

Thalgo producten en behandelingen

Wij beschikken tevens over Thalgo producten. De geschiedenis van Thalgo gaat duizenden jaren terug, toen vrouwen uit Oosterse culturen zeewater en planten uit de zee gebruikten om hun huid er stralend uit te laten zien. Thalgo heeft deze technieken en ingrediënten ontwikkelt tot een lijn producten voor iedereen. Het wordt zowel op een jeugdige huid en op een ouder wordende huid toegepast en er is een speciale lijn ontwikkeld voor de heren. Vrijwel alle producten uit de Thalgo lijn voor dames en heren zijn bij ons uit voorraad leverbaar en onze specialistes staan altijd voor u klaar om een passend advies te geven. Vraagt u eens naar onze behandelingen met Thalgo producten!

Collageenbank

Bij Sauna Thermen 5 mei staat een ‘state of the art’ collageenbank. Deze ziet er uit als een zonnebank, maar geeft niet het UV-licht af wat door een zonnebank afgegeven wordt. Door het gebruik van de collageenbank gaat uw huid meer vitamine D, collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Dit gebeurt omdat het gebruik van de collageenbank de zuurstofopname vergroot en tegelijkertijd het ontgiften van uw lichaam activeert, waardoor het vermogen van de huid om vocht op te nemen vergroot wordt. Het heeft tevens nog meer grote voordelen, zoals het verminderen van rode vlekken en pigmentvlekken, het verminderen van rimpels rond de ogen, lippen, hals en voorhoofd, het activeren van de huidcel regeneratie en het voorkomen en verminderen van cellulitis.

Het gebruik van de collageenbank duurt 15 minuten en zou ideaal gezien 2 tot 3 keer per week herhaald moeten worden gedurende 6 tot 12 weken. Het is afhankelijk van uw leeftijd en huidtype hoe vaak u de behandeling moet herhalen.

Niks missen?

Ontvang nu elke maand onze digitale nieuwsbrief. Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, kun je hieronder je gegevens invullen.