071 - 572 05 20
0 / 0,00

Massages

Bij Sauna Thermen 5 mei passen we verschillende vormen van massages toe, die stuk voor stuk een bijdrage leveren aan een ontspannen en rustgevend gevoel in lichaam en geest. Het is voor velen onbekend in hoeverre een regelmatige massage kan bijdragen aan een betere lichamelijke en mentale gezondheid. Een regelmatige massage bevordert uw weerstand, neemt stress weg en werkt ook nog een bloeddrukverlagend. Een ander voordeel van een massage is dat het goed is voor uw humeur en het versnelt het herstel van uw spieren na lichamelijke inspanning. Het is zelfs bewezen dat een massage symptomen van depressie tegen kan gaan en ervoor kan zorgen dat u lekkerder in uw vel zit.

Een massage komt uw immuunsysteem ook ten goede; het zorgt ervoor dat uw lichaam makkelijker en sneller afvalstoffen afvoert, terwijl voedingstoffen sneller worden opgenomen in het lichaam. Dit effect bouwt zich op door regelmatig een massage te ondergaan. Wij bieden verschillende soorten massages aan met elk een ander bevorderlijk effect op het lichaam.

De Aroma massage

Een Aroma massage is een massage waarbij de spieren met olie gemasseerd worden door middel van verschillende handgrepen, een afwisselend tempo en een wisselende dosering olie. Deze massage bevordert de doorbloeding in de spieren, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. De Aroma massage draagt bij aan een voorspoedig herstel van belaste en vermoeide spieren. Een massage is niet alleen bedoeld om klachten te voorkomen, ook bestaande klachten kunnen aangepakt en verholpen worden door middel van de juiste massage met de juiste etherische oliën.

De Aroma massage is uitstekend geschikt voor mensen die lichamelijk of mentaal zwaar werk verrichten, zwanger zijn, blessuregevoelig zijn, stressklachten hebben, schouder en/of nekklachten hebben, vaak hoofdpijn hebben en iedereen die goed op zijn of haar lichaam wil passen!

De Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage van het lichaam met stenen die zijn opgewarmd tot ongeveer 45 graden Celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in uw lichaam en spieren en verlicht zo spanningen die aanwezig zijn. De stenen worden eerst ondergedompeld in een warmwaterbad en worden vervolgens op de aandachtsgebieden van uw lichaam neergelegd. Dit gebeurt doorgaans op de rug, waarna de stenen een aangename warmte en ontspanning zullen verspreiden door het lichaam. Een Hot Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen met de stenen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel, wat de massage extra effectief maakt. Na het ondergaan van een Hot Stone massage zult u zich energieker en vernieuwd voelen.

De Klassieke massage

De Klassieke massage is de Grande Dame onder de verschillende werkvormen die massage kent. Het is een behandeling die al rond het begin van onze jaartelling werd beschreven in het klassieke Chinese boek Nei King. Hippocrates schreef er zelfs over, omstreeks ongeveer 400 voor het begin van onze jaartelling! U kunt alle spanningen in uw lichaam van u af laten glijden tijdens een heerlijke Klassieke massage. Het is een massage die aan te raden is voor bijna iedereen, aangezien veel lichamelijke klachten teruggekoppeld kunnen worden naar een gespannen lichaam. Heeft u last van hoofdpijn, stress, gespannen spieren of een vermoeid gevoel in uw lichaam? Dan kan de Klassieke massage de uitkomst zijn voor u!

De AromaTouch Techniek

dōTERRA’s AromaTouch Techniek is een klinische benadering om de etherische oliën van dōTERRA toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van rug tot aan voeten. De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

De AromaTouch Techniek omvat 4 stappen: stress vermindering, immuun versterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Het is ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Het maakt hierin niet uit of u stress voelt door uw werk of dat u misschien uw lichaam overbelast heeft tijdens het sporten; de AromaTouch Techniek zorgt ervoor dat u compleet ontspannen het gebouw verlaat.

Niks missen?

Ontvang nu elke maand onze digitale nieuwsbrief. Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, kun je hieronder je gegevens invullen.