071 - 572 05 20
0 / 0,00

Zonnestudio

In Nederland is het niet altijd even makkelijk om een kleurtje op te doen, daarom beschikken wij over verschillende zonnetunnels. Bij de receptie is er een speciale gel/crème verkrijgbaar om het bruinen van uw huid te bevorderen en uw huid tegelijkertijd te voeden.

Geheel vanzelfsprekend beschikken wij over uiterst geavanceerde apparatuur welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen van de Nederlandse wetgeving. Dit houdt onder andere in dat het gebruik van de zonnetunnel onder de 18 jaar niet is toegestaan.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een Spraytan te ondergaan. Dit geeft u net dat extra beetje kleur dat u nodig heeft voor die bruiloft, een feestje of gewoon om spectaculair voor de dag te komen. In onze spuitcabine kunt u van top tot teen behandeld worden met een verneveld cosmetisch product, waardoor u een natuurlijke bruine teint krijgt. Het is ook mogelijk om alleen uw gezicht, hals of armen te bruinen. Douchen, zwemmen en het gebruik van de sauna direct na de behandeling zijn af te raden, maar na een droogtijd van 8 uur zal dit weinig invloed hebben op uw teint. Deze behandeling is speciaal aan te raden wanneer u op vakantie gaat, zodat u al met een heerlijk zonnig kleurtje op de plaats van bestemming aankomt!

Niks missen?

Ontvang nu elke maand onze digitale nieuwsbrief. Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, kun je hieronder je gegevens invullen.