071 - 572 05 20
0 / 0,00

Laatste nieuws

Laatst bijgewerkt : 07-02-2023 08:36

Sauna Thermen 5 mei sluit 30 april definitief na 42 jaar!

Wellicht heeft u het al gehoord : 30 april 2023 sluit Sauna Thermen 5 mei na 42 jaar de deuren definitief. We willen we u uitleggen waarom en hoe de laatste maanden eruit zien.

Waarom

De gemeente Leiden heeft al meer dan 10 jaar geleden aangegeven dat het 5 mei zwembad (dat aan ons gebouw vastzit) het einde van zijn levensduur naderde. Dat geldt ook voor de naastgelegen 5 mei sporthal. Het zwembad en de sporthal zijn eigendom van de gemeente Leiden. Inmiddels zijn een nieuw zwembad en een nieuwe sporthal op andere locaties in aanbouw. De gemeente wil op de locatie van de sporthal, zwembad en sauna woningen en andere voorzieningen gaan realiseren. 

Een logische stap was dat onze sauna daar ook plaats voor moet maken. Na jarenlange gesprekken zijn we er in goed overleg uitgekomen en heeft de gemeente ons overgenomen. Het gevolg is dat 30 april 2023 onze laatste openingsdag is. 

Wat gaat u daar de komende maanden van merken ? 

Wat ons betreft helemaal niets. Het is voor ons tot de allerlaatste dag ‘business as ususal’. U als onze gasten een heerlijke dag of avond uit bezorgen. Dat is ons doel altijd geweest en daar gaan we tot de laatste dag mee door. 

Kunnen we alle dagen nog reserveren?

Ja natuurlijk, met één uitzondering. De allerlaatste dag zondag 30 april zijn we uitsluitend geopend voor genodigden. Alle andere dagen zijn we normaal geopend van 11.00 ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds.