071 - 572 05 20
0 / 0,00

Zwembaden

Bij Sauna Thermen 5 mei beschikken we over een diversiteit aan zwembaden van verschillende soorten en maten. Na een bezoek aan een van de vele sauna’s kunt u heerlijk ontspannen en afkoelen in een van de baden.

Binnenzwembad

Het binnenbad is voorzien van een heerlijke jetstream massagestraal. Tevens zijn er twee whirlpools met een temperatuur tussen de 37 en 39 graden Celsius in dezelfde ruimte aanwezig waar u op uw gemak bij kunt komen na een bezoek aan de sauna. Andere faciliteiten die aanwezig zijn in de ruimte zijn aan onderwater massage bad, een koud dompelbad en heerlijke warme en koude douches.

Saunathermen 5 mei binnenzwembaden

Buitenzwembad

Boven op het dakterras is het mogelijk om lekker te luieren en te ontspannen. Dit grote verwarmde bad is uitgerust met drie krachtige jetstream stralen waardoor u eindeloos op dezelfde plek kunt blijven zwemmen. De krachtige jetstream stralen bieden ook een weldadige verlichting voor uw spieren na een bezoek aan de infrarood cabine.

Saunathermen 5 mei zwembad

Nevelgrot

Na een bezoek aan de sauna is het noodzakelijk om af te koelen en te douchen. Meestal bent u genoodzaakt om onder de koude douche te stappen, maar als u liever op een geleidelijke manier afkoelt, biedt onze nevelgrot een perfect passende oplossing. In de nevelgrot wordt er gebruik gemaakt van een constante zachte nevel, die het laat lijken alsof u door een zachte regenbui wandelt.

Douchen na een bezoek aan de sauna is verplicht om hygiënische redenen. Het is belangrijk dat u eerst de opgedane transpiratie van uw lichaam afspoelt alvorens u een bezoek brengt aan een van de baden. Het douchen zorgt er ook voor dat de baden niet vervuilt raken en dat het voor iedere bezoeker een aangename en hygiënische dag in de sauna is.

Voetenbad

Tijdens een bezoek aan de sauna is het gebruikelijk om meerdere malen gebruik te maken van een voetenbad. Het gebruik maken van een voetenbad alvorens de sauna te betreden versnelt de werking van de sauna. Door het voetenbad zullen uw poriën op gaan, waardoor u sneller gaat transpireren in de cabine. Het is tevens aan te raden om na het afkoelen uw voeten nog even een laatste keer op te warmen in het voetenbad, zodat de kernwarmte van uw lichaam alsnog door de poriën uw lichaam kan verlaten. Dit is ook absoluut belangrijk om te doen voordat u gaat aankleden!

Ijsgrot

Het kan wel eens voorkomen dat u na een koude douche nog niet voldoende afgekoeld bent. Indien dit zo is, raden wij u aan om gebruik te maken van onze ijskoude ijsgrot. Er is schaafijs aanwezig in de grot waarmee u uw huid heerlijk kunt scrubben om optimale afkoeling te ervaren. Na een bezoek aan de ijsgrot kunt u uw voeten in het warme water dompelen om de sensatie van snelle temperatuurswisselingen te ervaren.

 

Saunathermen5mei - ijsgrot

Whirlpools

In de ruimte waar het binnenzwembad zich bevindt kunt u heerlijk genieten van de warme masserende bubbels in onze whirlpool. In dit warme water zullen uw spieren zich snel en op een fijne manier ontspannen. Onze whirlpools hebben verschillende massagestralen die ervoor zorgen dat u optimaal kunt genieten. De temperatuur in de whirlpool ligt tussen de 37 en 39 graden Celsius, wat dus betekent dat het niet gebruikt kan worden om af te koelen na een bezoek aan de sauna, maar eerder een saunaronde op zichzelf is.

Afkoelbaden

Zoals al eerder genoemd hebben wij een grote verscheidenheid aan verschillende soorten baden, allemaal met verschillende temperaturen. Wij beschikken over een afkoelbaden, wat er voor zorgt dat u op een goede, snelle en fijne manier afkoelt na uw bezoek aan een van de vele sauna cabines.

Sauna 5 thermen - Zwembad

Niks missen?

Ontvang nu elke maand onze digitale nieuwsbrief. Om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, kun je hieronder je gegevens invullen.